11/22/2012

Naked Truth by Krista

Päätin myös lähteä mukaan tähän mahtavaan haasteeseen, jonka Veera jokunen päivä sitten laittoi alulleen. Halusin tän postauksen myötä monien muiden bloggareiden tavoin pistää itseni hieman likoon ja ottaa kantaa nykypäivän todella raakoihin kauneusihanteisiin. Mulla ei todellakaan ole mitään menetettävää ja hävettävää, enkä pelkää negatiivisia kommentteja, joita tähän postaukseen joku saattaa laittaa.

Tässä siis minä ilman meikkiä ja tukka takulla suihkun jälkeen. Tämä haaste sattui kyllä hyvään aikaan, sillä olen ollut nyt melko pitkään ilman ripsienpidennyksiä ihan omilla ripsilläni, joten kasvoni ovat ihan naturellit. Kyllä, mulla on finnejä ja parit luomet kasvoissani, enkä todellakaan omista mitään vauvan peppu ihoa. Tässä totuus ja olen tyytyväinen itseeni juuri tuollaisena. 

IMG_7405

Pakko myöntää kyllä, että itselläni on myös huonoja päiviä tämän asian suhteen. Ja juuri sellaisina hetkinä vertaan itseäni muihin naisiin ja koen olevani huonompi jollain tasolla. Fakta on kuitenkin se, että aina löytyy joku laihempi, kauniimpi, muodokkaampi tai jotain sinne päin. Täytyy muistaa, että se kauneus on katsojan silmässä edelleen ja meitähän on moneksi. Pitää vain opetella hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on ja arvostamaan niitä hyviä ominaisuuksia, jotka omaa. Niitä sinun ominaisuuksia ei kaikilla nimittäin ole ;) Ja uskon kyllä todellakin siihen, että kun arvostan ja hyväksyn itseni, myös muut tekevät niin. Ja jos eivät, niin se ei minun ongelmani ainakaan ole. 

 IMG_7413

Löytyy myös niitä päiviä, joina kuljen koulussa tai muilla julkisilla paikoilla ilman meikkiä ja olen ylpeä, sekä iloinen siitä ettei minua oikeasti edes kiinnosta, vaikka joku katsoisi pahalla. Mielummin nukun aamulla pidempään ja syön kunnon aamupalan, kuin meikkaisin itseni vimpan päälle. Toki välillä on ihana laittautua pitkään ja huolella. 

Tiedättekö mikä mua häiritsee yli kaiken! Se minkälaisia kuvia kaikki lehdet ja nettisivut pursuavat. Kuvia naisista, joiden vartalot ovat viimeisen päälle treenattuja, selluliitistä ei näy jälkeäkään ja iho on täysin virheetön...Monesti tajuan katsovani kuvia ja ajattelevani, että juuri tuollaisen takamuksen minäkin treenaan itselleni ja niin edelleen. Tajuan myös aina uudelleen myös sen, että katsomani kuva ei välttämättä ole aito ja alkuperäinen. Onko kyseistä vartaloa olemassa edes? Tuskin on.

Tää kappale sopii tähän täydellisesti:


Herätys minä ja myös te upeat sielä ruudun toisella puolella! Eiköhän tästä lähin unohdeta ne alusvaatemallit ja keskitytä ihan johonkin muuhun, kuin vertailemaan itseämme muihin. Me ollaan kauniita ja upeita naisia juuri tälläisina.

Ihanaa torstaita kaikille! 
P.S toivottavasti jaksoitte edes lukea tänne asti ;) 
 

21 kommenttia:

  1. Ihana postaus vaikutat tosi kivalta tyypiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa kuulla, että blogin kautta musta saa tuollaisen kuvan :)

      Poista
  2. Tosi hyvän näkönen iho sulla!:) Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä:)

    VastaaPoista
  3. Ooo, hyvä Krista, ihana postaus :)
    Huomannu itekki joskus miettivän, että tommosen pepun treenaan ja seuraavassa hetkessä mussuttanu jo pullaa naamariin :D Ehkä siis parempi elää iloisena omien kilojen kanssa kun ihailla utopistisia peppukuvia (ja jättää hyvä pulla syömättä) :)hihii!

    VastaaPoista
  4. sullahan on just huippuhyvä iho! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noista kuvista ei varmaan ihan kaikkia näppyjä näy, mutta kiitoksia :D

      Poista
  5. Sä oot kyllä hirmunätti ilman meikkiä!:)

    http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Äää Krista rakas ihana postaus !! Xx love u just the way u are !

    VastaaPoista
  7. AH! näit naked truth postauksii on nii ihanaa lukee, koska OIKEESTi ei kukaan oo semmonen täydellinen mitä lehdist löytyy! kaikki on täydellisii omal tavallaan! ja erilaisuus on vaa hyvästä! SITÄPAITSI jos kaikki ois täydellisii ni oisko sit kukaa? :) ihana postaus Krista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyviä pointteja sulla ja nää postaukset on kyllä hyvä muistutus siitä. Mielestäni on todella hienoa, että niin monet todella suositut bloggarit ovat lähteneet tähän mukaan, sillä he ovat monien nuorten naisten esikuvia varmasti ainakin jollain tasolla :) Kiva että pidit :)

      Poista
  8. ps you are beautiful! just the way you are :)

    VastaaPoista
  9. Kannattaa kyllä olla tyytyväinen, söpö olet PT :)

    VastaaPoista
  10. ihana postaus, vaikutat kivalta ja aidolta ihmiseltä.. :) kaikkea hyvää sulle jatkossa!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)